Odborná praxe kuchařů a cukrářů v Prešově 2016
Ve dnech 16. – 21. 10. 2016 se zúčastnilo 7 žáků oboru „Kuchař a Cukrář“ odborné praxe spojené s prezentací výrobků v rámci Dne otevřených dveří partnerské školy „Odborné učiliště internátní Prešov“ (Slovensko). Odborná praxe v plném rozsahu naplnila jak všeobecné, tak konkrétní cíle celého projektu, kdy žáci připravovali tradiční pokrmy české kuchyně. Vyvrcholením akce byla příprava rautu, kde předvedli rozličné výrobky teplé, studené a zdravé české kuchyně. Při pobytu jsme získali nové odborné a praktické znalosti a vědomosti. Naši slovenští přátelé se postarali o bohatý kulturně sportovní program – návštěvu historického centra s výkladem, návštěvu a sportovní činnost v aqvaparku. Kladem celé akce bylo vzorné vystupování a chování žáků, kdy toto bylo pozitivně hodnoceno i vedením partnerské školy, a velmi dobrá organizace i ze strany vedoucích akce Bc. Naděždy Nepivodové a Ing. Ivana Pitry.
Comments are closed.