Adventní koncert v zrcadlovém sále

003   Páteční večer před druhou adventní nedělí patřil adventnímu koncertu. V krásném interiéru zrcadlového sálu naší školy vystoupil pěvecký sbor Otakar z Vysokého Mýta. Akce se konala pod záštitou Ing. Václava Kroutila, radního Pardubického kraje zodpovědného za životní prostředí, zemědělství a venkov.
   Sál zcela naplnilo 130 diváků a 35 členů sboru. Otakar je smíšený pěvecký sbor s dlouholetou tradicí, který nezklamal očekávání obecenstva, a tak nechyběl ani umělecký přídavek na konci vystoupení. Akce byla doplněna tradičním rautem, který připravili žáci a učitelé gastro oborů. Příjemný dojem uměleckého i gastronomického zážitku umocnila i degustace produkce našeho malého vinařství a včelařského provozu. Pozadu nezůstaly ani aranžérky, které nabídly hostům vánoční interiérové dekorace, kterým mnozí neodolali.
   Koncert je každým rokem vánočním poděkování za práci a spolupráci zaměstnancům školy, našim partnerům, ale i všem ostatním lidem, kteří se našich akcí účastní a tím nás podporují. Těm, kteří se do sálu nevešli, či měli jiný program, přejeme klidné svátky a přejeme hodně zdraví v novém roce.