Nechodím sem zbytečně 2021

Po roce kolegové z Odborného učiliště v Hostinném opět pořádali takto trefně pojmenovanou soutěž. Loňský rok jsme se do Hostinného vydat nemohli z důvodu různých opatření proti Covidu 19 a tak jsme se o to víc těšili na ročník letošní. Do poslední chvíle se zdálo, že ve čtvrtek 4. listopadu do Hostinného vyrazíme. Bohužel v pondělí 1. listopadu dorazila zpráva, že ani tento rok se tam nepodíváme.
S pořadateli jsme se ale dohodli, že si naše dva soutěžní týmy ve složení Radek Pácha, Ondřej Šiba a Ondřej Šťovíček, David Ivas, letošní ročník odsoutěží v Chroustovicích. Z Hostinného brzy dorazila dokumentace i materiál a dne 11. 11. se naše dvě družstva dala do práce. Kluci vyplnili vědomostní test a s vervou se pustili do výroby dřevěné přepravky na nářadí. Po vyhodnocení nás čekalo překvapení. Obě družstva dosáhla v součtu bodovaných kritérií stejného počtu bodů. Kluci si od pořadatele za účast v soutěži vysloužili dárkovou tašku.

Mrzí nás, že jsme nemohli poměřit síly na půdě pořádající školy, ale i tak účastníci nasbírali mnoho cenných zkušeností.

Mgr. Rychtařík Petr